Over ons

 
Onze stichting vervult alle officiële aangelegenheden in verband met de begrafenis. Te denken valt aan contact met het ziekenhuis, het lijkenhuis, het gemeente waar de dierbare is ingeschreven en contact met het consulaat van het land waar die een burger van is. Daarnaast, is het onze taak om de dierbare volgens de islamitische rituelen te wassen, het uitvaartgebed te houden en in doodskleed(kaffan) te wikkelen.
 

Onze stichting vindt zo snel mogelijk het begraafplaats voor de dierbare als die in Nederland wordt begraven. Wanneer die naar een ander land of gebied moet gaan,  zorgt onze stichting ervoor de dierbare met het vliegtuig naar het dichtstbijzijnde vliegveld te brengen en van daaruit per ambulance te vervoeren naar de plaats van de begrafenis.

 

Er bestaan wettelijke en praktische verschillen tussen uitvaart in Turkije en uitvaart in ander landen.

Deze zijn als volgt:

  1. Uitvaarten in Turkije krijgen maximaal twee metgezellen wier vliegticktes geheel door ons worden vergoed waarmee ze met de dierbare mee mogen reizen.
  2. Bij multi-culturele uitvaarten, regelen wij een reis voor maximaal een metgezel en krijgt deze eveneens een vliegticket verstrekt die geheel door onze stichting wordt vergoed.

 

Heeft u, uw partner en/of uw kind(eren) een chronische danwel terminale ziekte? U bent dit verplicht aan te geven. 

       

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenea
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenea
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenea
Cinar Cenaze Vakfi © 2015. Alle rechten voorbehouden